Händelser!

I'm alive! Lyssnar på klassisk rock! Älska all gammal musik! Är också så sjukt avundsjuk på Eva som ska fara till Sydafrika snart! Fusk fusk fusk! Haha fast hon hittar inte sitt pass tror jag. Men jag har inte stulit det, jag lovar :) Hoppas att du hittar det snart! :)

I onsdags kväll kom Mathe ned för att ha lite kvalitetstid med mig. Så jävla skönt att ungås med nån som är lika udda som en själv. Så jag tog ledigt i torsdas för att vara med honom. Chill hela dagen, sen in till Uppsala i det underbara vädret för att shoppa lite grejer. Ja, han shoppade, jag är pank så de blev inga saker till mej.  Sen efter uppsala åkte vi till Hampus och var där ett tag. Alltid lika trevligt att träffa honom! Sen låg vi och pratade och kikade på film hela natten.
I fredags hade jag ont i magen, så jag var hemma med honom. Denna dag satt vi ute på trappan och njöt av solen. Mysigt!
Sen åkte han hem och jag spenderade min gårdagskväll framför tvn och datorn med läsk! Mumma!

Idag har jag kört lite, till, i och från Östhammar. Gick väl hyfsat bra tror jag. Ja jag körde ju inte över någon, och det är ett plus!
Nu ska jag gå och och röka, sen kikapå nån film!
See ya!

DÖ-DÖ-DÖ-DÖ-DÖDA mig!

Jaha, nu sitter man här. Halser kliar som satan. Jag mår illa. Jag vill inte. Jag hatar det.
Men jag ska åka till skolan ändå. Varför? Jo för att jag lovat någon, dum som jag var. Idag hade jag kunnat sova. Drömma! Men nej nej, jag ska gå stavgång ute när det är -10 grader ute. Om jag aldrig bloggar igen så beror det på att jag är död. Frusit ihjäl. Kall och stel...

Kladdkakan gick bra igår förresten. Det blev två små och den ena är redan borta. Vi fikade här hemma igår. Det var mumma. Om tio minuter ska jag åka till skolan. Och jag vill inte. För om jag spyr på bussen så får Charlie betala. Jag orkar inte onsdagar. Jag orkar inte skolan....

Fy fan

LINDA

Snackelisnack och bakplaner

Long time no seen! Men frukta icke, Linda är tillbaka!
Min helg var underbar, fullt med massa tokigheter och jag är glad att de hände. Nästan alla tokigheter i alla fall!

Med mig är det bra annars ifall ni undrar. Skolan går sisådär, jag har ingen motivation alls just nu. Men den kanske kommer tillbaka, vem vet? Kärleken bryr jag mig inte ens om att prata om, för kärlek är inte min grej längre har det visat sig. Inga förhållanden på ett tag i alla fall. Och mina vänner mår finfint tror jag. en del är lite sjuka, men inget farligt hoppas jag. Jag har faktiskt fått nya vänner, Kakan, Cattis, Madde och Matilda. Visserligen har jag känt dem i snart två år, men vi var inte bästa vänner om jag säger så. Men efter i lördags så se jag dem som fyra nya vänner! Och vänner kan jag aldrig få nog av!

Och nu ska jag baka mig en kladdkaka och leka tjockis :D Bara för att jag kan! Sen om den blir lyckad får vi väl se :D

See ya!

Emokid

Jag känner mig så där extra nere förresten...
Ensam som fan. Olycklig kan man väl säga.
Vill känna fjärliar i magen igen, men de lyser med sin frånvaro.
Jag vill vara kär, men jag kan inte.
Litar inte på killar för fem öre.
Inte någon kille/man.


Massor från MIG

Idag gled jag och Charlie runt på stan i nästan två timmar. Fikade gjorde vi också :D

Saknar verkligen Eva! Allt vårat skitsnack på balkongen alla kvällar och inte mist fredagskvällarna! Av alla saker från förr så saknar jag mina fredagskompisar! Eva, Esbjörn, Stickan och Johan! Ganska udda att jag känner mig hemma med folk som är lite äldre än mig. Men jag gillar dem verkligen, för man kan skoja om allt med dem. Och förhoppningsvis kan jag träffa er mer i sommar! Eva och Esbjörn: packa är jag inte så bra på, men jag tycker om att vara mentalt stöd. Nej inte mentalt störd! STÖD! Haha :-D Så bara att ring, för jag kommer om jag får skjuts :D
Saknar alla från förr, Öregrundborna och paret i Uppsala! Och det är det enda jag saknar med förr :)

Nu har jag städat Niklas rum, kan inte fatta att han kommer i morgon kväll! Charlie ska åka med oss till arlanda och hämta upp honom! Sen ska vi hem. Fredag åker vi till Tierp igen och sen på lördag ska vi till ALUNDA! Hells yeah!

Bakis på söndag!

Nu ska jag lägga mig och läsa min nya bok!


Tagga till bruden, tagga till!

Letting go of yesterday
Leaving you behind
Tomorrow is a new day

Time go go, time to leave
Leave everything.
Leave you

Jag känner mig så där... hur ska jag förklara?
"Jag-skulle-kunna-skjuta-alla-för-att-jag-är-så-jävla-less-på-människor!"

Ja det förklarade ganska bra måste jag säga. Och jag har insett en sak:
Jag sa att jag alltid skulle älska en person, men jag hade helt fel. För jag kan för mitt liv inte älska denna person längre. För den är inte samma som jag älskade förr. Nu är den bara... otrevlig. And that's all I have to say about that.

Nu till gladare nyheter: Min bror kommer hem om mindre än två dagar! Jag kunde inte vara mer glad! Happyface! Glader är Linda när det gäller den saken! Och sedan på lördag ska jag på fest med min klass! Jag är massa glad och ser faktiskt fram emot det! Jag kommer att se ut som en slampa, men hey: VAD GÖR DET LIKSOM?!


Nu börjar jag bli trött, lika bra att krypa till kojs så fort som möjligt.
Nu ska alla som läser detta ge mig massor av feedback! Thanks!

See ya!
LINDA

FAIL

Till jenny: Caroline af Ugglas skulle vunnit och du och jag ska ta en diskussion om detta över en fika tycker jag bestämt! :-D

Mediekomminikation är inte kul, inte just nu i alla fall. Fail fail fail är dagens ord. Satan så negativ jag känner mig.
Bild snart, mindre skoj.

Sånger från sal a166

Just nu, ja just i detta ögonblick har jag den sista FotoA lektionen. Någonsin! Jag är extatisk! Att aldrig mer behöva titta på hur man arbetar i Photoshop. Aldrig mera behöva gå i skolan ända fram till halv fem varje måndag! Heavens! Är så otroligt trött på det nämnligen.

Jag sjunger inombords: " Inge mera foto, inge mera foto!"

See ya!

Söder, Ringen, Tullens dryga servitör och samtal

Linda is back from nollåttaland! For till Sthlm i lördags morse, ja eller för mig och Charlie (som jag delade säng med under natten) var det morgon! Så vi for in till Uppsala vid halv tio, lämnade mamma vid Klippunkten (min frisör som jag verligen rekomenderar, för de människorna som jobabr där är så trevliga och duktiga). Vi strosade runt ett tag nere på stan, sedan gick jag och lämnade Charlie vid upptåget och sen till H&M där jag lekte moderådgivare åt Leif. Vi hittade några riktigt snygga kläder. Sen blev det accent, Leif köpte en ny väska till mig! Dock var hon i kassan sjukt dryg, en så kallad "bitterfitta".

Vi kom till Sthlm runt tio i två, sedan rörde vi oss till Götgatan och träffade Jenny. Middagen blev på Tullen, där maten var bra, men herre gud! Servitören var alldeles för mycket och jag trodde att jag skulle spy på honom. Han fattade inte att avstånd är en viktig sak inom branchen! Personligen anser jag att min familj lämnade för mycket dricks, men jag har inget att säga till om. Vi kom hem till Götgatan halv tio, såg slutet på Melodifestivalen. Och kom igen! Hur i helvete kunde hon där gamla operasångerskan vinna?! Svenska folket, vad är det för fel på er?!

Dock fick jag ett samtal på natten som gjorde mig glad och jäkligt road. Så värt att bli väckt mitt i natten för det där. Svamlaren no.1! ;-D

Idag var vi till Gunnarson's (stavning?) och fikade. resten av familjen åt semlor medans jag som vanligt åt ett wienerbröd. Jag vill rekomendera det fiket! Varma rekomendationer! Oj, nu var det mycket text, så nu ska jag sova!

Sovdags at last!

Nu är jag så där trött igen. Bara tanken på att jag har GK i morgon nästan hela dagen får mig att vilja ligga hemma och sova hela dagen. Dock kommerkanske Charlie, så jag måste till skolan.
Fast på måndag har jag sista fotolektionen. Det gör mig i alla fall lite glad.

Jag känner verkligen inte för att vara munter, är alldeles för trött för det. Så nu tänker jag sova

God natt nära och kära

Grattis Eva!


Idag fyller min kära vän år! Grattis på henne!

<3

I morgon ...

I morgon fyller en av mina favoritmänniskor år! Och jag tänker inte säga hur gammal hon blir, för man ska aldrig avslöja en kvinnas ålder! Jag hoppas att hennes dag blir väldigt fin, ska nog slå henne en signal på lunchen eller eftermiddagen...

Snart ska jag gå till sängs och njuta av det surrande ljudet i mott öra.
Jag kan kanske låtsas att det är en havsbris och att jag ligger och steker på en strand långt borta från det kalla, tråkiga Sverige som bara är allmänt skit just nu. Kalla mig negativ, men jag är faktiskt ganska positiv nu när jag talar om moderlandet. Jag skulle nog kunna säga så mycket skit och bli kallad opatriotisk (vilket jag redan blivit ungefär 125000 gånger av min familj). Jag skulle skriva massa saker som en politiker skulle läsa. I vanliga fall så skulle ingenting hända. Fast med min otur skulle de säkert utvisa mig. LIVSTID. Just my luck!

Skola i morgon, måste sova! See ya!

LINDA

LEDIG! Happyface!

Ja, rubriken gives it away om man säger så... Men jag är ledig idag, det är väldigt skönt.
Alla jobbar eller är i skolan så jag är ensam hemma fram till halv fem. Kunde inte klaga faktiskt.
Alltid skönt att vara ensam faktiskt...

Sitter vid familjens dator, den fungerar en aning(alltså jättemycket bättre) än vad min gör. Men jag klagar inte på min fula, klumpiga dator. Det är ju i alla fall en dator.

Nu ska jag kika på någon film. See ya!

LINDA


Konst...


Jag är kär i denna bild som jag skapat...
Ifall någon undrar så där.


Tisdag... Uuuuuuuusch!

Wow, skolan är inte så vidare skoj... Inte så skoj alls. På svenskan kollade vi på Korpen flyger. Jag hoppas på några uppföljare: Kråkan flyger, Skatan flyger, Kajan flyger, Duvan flyger, Papegojan flyger och så Undulaten flyger. Men jag hoppas nog förgäves... Tror inte att några islänningar vill vara med i de filmerna. But hey! Man kan ju hoppas!

Min helg var totalt värdelös för övrigt... OM någon undrade. Men nästa helg blire nog skoj, Charlie skulle förhoppningsvis komma till mig. Man hoppas ju.

Snart är det mediekommunikation... Får väl se hur skoj det blir.... I have my doubts! Och sedan bild, kanske lika dåligt och oseriöst som alltid. Men denna gång kanske JAG får sluta tidigt. Men det tvivlar jag också på.

OVER AND OUT
LINDA

Lördag :)

Hehe lördag... Undrar vad som händer idag? Som vanligt ingenting säkert... 
Lyssnar på musik och har ätit en gigantisk morot,det var ju rätt så gott :)

Drömde jättemycket om Jens och Mathe i natt, really wierd. Ganska sjukt att vakna upp efter sånna drömmar.
Dessutom började min väckarklocka ringa i morse, trots att jag igår kväll innan jag gick och lade mej kollade så att den var avstängd. Trots det så ringde den tio i sju i morse. Spooky indeed!

Dessutom kan jag säga att jag hittat låten, ni vet Winnerbäck låten som jag hört när jag halvsov på bussen. Hugger i sten hette den. Happyface på det! :)


Nej, nu ska jag väl göra nått vettigt :)

Ha det så fint
LINDA

Cheer up emokid!

Fan så less jag är på GK, känner ett starkt hat mot hela skolan just nu. Dock tycker jag att min lärare är inkompetent, men det är ju bara jag. Alla har rätt till sin egen åsikt. Tycker inte om skolan alls. Men man måste ju gå, för jag kommer inte få något jobb om jag inte går ut skolan först. Så jag måste försöka vara duktig och gå, jag har ju nästan gått hela veckan. Och för mig är det väldigt bra!

Men jag försöker peppa mig själv, peppa så att inte går hem redan nu... För det vill jag verkligen! Nog om det
Igår var jag i Tierp hos min flicka, mycket mysigt. Åt god mat, lyssnade på Ted och åt chips och godis! omnomnomnomnom!

See ya!

På böljan blå med en glassbåt!

God kväll! Jag är spyfärdig, fråga mig inte varför, men det är jag i alla fall. Så det är som vanligt så jävla synd om mig... Fast man ska inte tycka synd om sig själv, så länge man inte har cancer, familjen har lämnat en och man får sparken från jobbet. då är det bara jävligt synd om en. Men jag har inte cancer, familjen kvar... Fast jag har inget jobb. Hmm...

Ja, jag pladdrar. Ganska drygt, men eftersom jag mår dåligt vill jag bara skriva så mycket som möjligt, sedan emigrera till min säng och inte lämna den förän i morgon bitti klockan sju så jag måste gå upp till skolan. Sen ska jag troligtvis hem till Charlie, det är alltid mysigt!  :-) Sen får väl Anne-Lie och Leif säga vad de vill, men jag måste ha hjälp att plugga! Ojoj, nu får jag nog en hjärtinfarkt. Måste äta en glassbåt innan jag dör!

See ya!
LINDA

Lite för mycket pladder!

Haha, datorn som jag har på mitt rum kan nog vara den segaste jag någonsin använt... Men den duger till att lyssna på musik och nörda msn. Ibland facebook, beror på om den är göad på mig eller om den är arg...

Okay, när jag sov på bussen idag så hörde jag en del av en Winnerbäcklåt som jag nu måste hitta. Så jag blir tvungen att lyssna igenom alla låtar jag har... blir nog kul. Inte xD

Men jag är klar med min svenskasammanfattning. Och det gör mig glad, snart ska jag gå upp och duscha och sen lägga mig i sängen och skriva av mig lite. Känner mig lite diktsugen, vilket jag inte varit på flera år. Det har nog någonting med Mathias att göra. Och Jimmie.... Jag har så många saker i mig just nu, massa känslor. Men det känns som att jag har fattat de nu, känslorna alltså. Jag har förstått hur man kan känna så här. Och det känns väl bra. Dock tänker jag väldigt mycket på att jag nästan alltid sumpar kärleken när den visar sig för mig. Ojoj, inge mer tänkande nu!

God natt mina vänner!
LINDA

Ush och fy igen!

Inte på så bra humör idag, har så ont i magen... Mindre positivt alltså. Måste också börja fixa med svenskan som ska vara inne på tisdag,men lilla jag har inte ens läst häftet. Så typiskt mig!

I fredags var jag med Charlie, det var myyyyyys. Vin och musik, vad mer kan man begära? Sen när vi lagt oss så skulle vi kolla på Mamma Mia, men jag somnade. Ännu en gång: Så typiskt mig! Så då stängde vi av och sov. Tydligen hade jag legat och hållt om henne. Haha jag gillar att mysa och hatar att sova själv!

Nu ska jag klä på mig och sen plugga lite! :)

See ya!
LINDA


RSS 2.0