Tankar hit och dit

Tänker ganska mycket på Mathias just nu... Försöker se på allt med glada ögon. MItt liv går vidare och jag tänker inte vara ledsen. För jag har förlorat en kille, men istället visade det sig att jag hade en bästa vän som väntade på mig runt hörnet. Jimmie har verligen visat sig vara en riktig vän. Och vad är bättre än att ha en kille i sitt liv som vet allt om en och som man litar på. Kanske gjorde han mig ledsen förut, men jag vet att han aldrig skulle göra det igen. Jag älskar honom, för han är min vän. Min bästa vän.

Fast det är aldrig lätt att släppa taget om man är kär i, men det kommer gå!

Nus ka jag äta lite godis och sen kolla på en film. Kanske äter jag lite popcorn också....


SEE YA! LINDA

Det är över nu...

men jag kommer ihåg alla studer med dig, det är över nu...

Så äre, inge mer Linda hjärta Mathias. Inge mer kärlek för min del. Synd egentligen, var verkligen kär i killen. Men inge mer nu. Så kan det gå. Jag är jävligt ledsen, men jag kan inte gråta just nu. Det kommer när jag ligger i sängen och minns. Och minnen försvinner inte så lätt. Wow, mitt hjärta är krossat. Oh crap, here comes the waterworks.... Fan tårarna kunde inte vänta, för nu droppar det salta gigantiska tårar från mina ögon. Mindre kul...

Jag föll, men ingen fångade mig...

Nu ska jag kolla på film för att skingra tankarna...
SEE YA'LL // LINDA

Pladder, Snoddas = filmleverans!

Som vanligt så är jag hemma idag, hostar som en tok och snorar. Ah är inte livet bra?! Nej, det är det inte. Jag har en svacka just nu, grinar så fort det är något sorgligt eller när jag pratar minnen. Gaaaanska jobbigt, men jag överlever som alltid. Jag är inte lika svag som jag avr förr. Jag har en ny styrka, jag har vänner och en kille, Och killen betyder mest av allt för mig. Denna gång vill jag att det ska hålla, så jag ska inte vara lika kontrollerande och jobbig som jag var i mitt förra förhållande. This is the new me! =) Ja eller jag ska försöka i alla fall...

Jag fick filmleverans idag! Snoddas kom förbi och lämnade några filmer, men förvirrad som han är så glömde han min tröja! Haha så typiskt honom! Dock hade han bråttom och ville inte ha kaffe. Så nu sitter jag ensam och dricker. Kul!

Nu pladdrar jag på igen, ska sluta....

Utan dina vänner är du inget...

Du hade en gång mitt hjärta. Nu har du min vänskap. Jag önskar att du vill ha den. För jag vill ha dig i mitt liv. Jag vill verkligen ha dig som vän. Detta är min önskan... Jimmie

GOD NATT LINDA

Prateliprat

Nu sitter jag vid min familjs stationära dator. "Min" bärbara har packat ihop och sagt god natt. För alltid misstänker jag. Mammas fel misstänker jag också... Men men!

Var och bowlade igår med Milla, Anna, Carro, Eve, Maria, Pauline och Sara. Som vanligt så var jag nog dåligast, men hey man ska inte tjura för det. Sen åkte jag hem och åt alldeles för mycket onyttiga saker. Ångest!

Idag ska jag inte göra ett skit tror jag, bara sakna Mathias och läsa en bok. Kanske läsa en bok, eller sova....

Du vet kanske, för jag kanske har sagt det. Men jag vill säga det igen: Du är underbar och du gör mig glad, du gör mig till en bättre människa. Du är inte bara den jag är kär i, utan du är min bästa vän också. Du är han, du är min Mathias... Eller jag hoppas att du är min i alla fall.

Nu ska jag kolla på tv, eller duscha...
Jaja!
PÖSS

Leta leta leta lite mera!

Sitter här igen, bloggar... Internetnörden, that's me! Mathias och Jonas spelar xbox och jag bara sitter här. Ska leta efter min palestinasjal. Fast jag har verkligen ingen aning om vart den kan vara... Letandet blir nog intressant!

See ya!
LINDA

Conversation of two complete idiots!

MSN samtal mellan min kära Nicky och mig om tre speciella herrar:
Enjoy!

Linda säger:

hörde att killarna ska åka hem snart?

Peckerhead säger:

aa de aker pa sondag. Quiters!

Linda säger:

när de kommer tillbaka till uppsala så kommer de inte få en hel natts sömn. de kan vänta sig någon som ringer mitt i natten och flåsar i luren...

Linda säger:

och ägg på rutorna

Peckerhead säger:

damn straight. jag vantar mig inget mindre.

Linda säger:

lita på mig! I will not fail you!

Peckerhead säger:

Good....

Jag sa aldrig att vi var normala. Men jag saknar honom som tusan, men bara några månader kvar nu. Kommer att bli skönt att ha honom hemma igen sedan, tills han flyttar...



I morgon åker jag upp till Mathias, det blir skönt att komma härifrån om bara för ett tag.

LINDA

Happyface!

"Du fick godkänt på kursen. Ha det bra och tack för den här tiden! Kom ihåg att lämna in boken. Mia"

Skoja inte att jag är nöjd nu! Jag är officiellt klar med Psykologi A! Ganska skönt att slippa göra en extrauppgift som de andra måste göra. Men inte jag! Bara för att jag är så bäst! Eller bäst, jag är en nörd som skrev ett arbete för ett tag sen när jag inte hade något annat att göra. Oh well! Nu är det bara Fotografisk Bild A kvar och hur det går med den kursen har jag ingen aning om.

Nu... ska jag återgå till mitt saknande av Mathias och tvtittande.
Jag vill inte vara flicka just nu, ni kanske fattar vad jag menar...

See ya hotties!
LINDA

Plans... and lots of them!


Stå ut med mig
Jag behöver dig

Vad vore jag utan
dina andetag...


Idag har jag varit hemma igen, jag orkar inte gå till skolan så som det är nu.
Men i morgon ska jag, eller jag tror i alla fall det. Jag borde det...
Skulle gärna ha Mathias här just nu. Någon som ville krama om mig och göra mig lite gladare. Men det går ju inte.
Fan så sliten jag är just nu. Och dessutom så gick "operation-få-mamma-att-låta-mig-pierca-tungan" käpprätt åt helvete. Så jag får vänta sex månader. Men kanske kan jag övertala henne. Och med övertala menar jag antingen: 1) Supa henne full och spela in när hon säger att jag ska få pierca mig. Eller 2) Hota henne till livet tills hon låter mig pierca tungan. Jag funderar ännu på vilket jag ska ta...
Dessutom vill jag bli ljushårig och ha kortare hår med lugg inom en snart framtid. Men hur det blir med det vet jag inte ännu. Vi håller tummarna om att mamma fortfarande vill betala min frisörräkning när hon ser vad det kostar!

Men nu ska jag i alla fall lägga mig i  sängen och kika på en film eller läsa en bok.
Har inte bestämt mig om det heller.

See ya!
LINDA

Lite kärlek... till Lars Winnerbäck

Du sprang så fort du kunde  för att hinna få ett lyft igen.
Du kvittade all din trygghet mot en kick som inte hjälpt dig än.
Du ville bryta isen.
Men du klarade inte krisen.
Det vet du, men det tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot!
This one's for you....

Det finns inte mycket att säga om saken så jag säger inget alls...

LINDA WAHLQVIST

Ni kan kalla mig Trötter eller Butter

Ok, jag är trött nu. Och jag tror att jag ska sova...
Fan så omotiverad jag är... Lyssnar på en mysig låt: Never think från soundtracket till Twilight. Awsome song!

Nej, nu ska jag lägga mig och läsa en bok.

See ya!

Sömnig!

Nu är klockan kvart i elva och jag är jättetrött. Ska slänga iväg ett godnatt-sms till Mathias och sen sova. Har sett Twilight precis och filmjäveln fick mig att sakna honom lite mer! Men i morgon är det fredag och det betyder att efter det så kommer lördag och jag får träffa honom. Dessutom ska jag på bio i morgon efter skolan med Charlie, just nu kommer jag inte ihåg vad filmen hette. men den är säkert bra!


Jaja, nog med pladder.
GOD NATT

Always look on the bright side of life....

Jag försöker vara positiv och se allt bra. Jag menar... Jag har en helt underbar tjej i min säng just nu, hon är så söt när hon sover att jag bara ligger och ler när jag tittar på henne. Hon värmer mitt lilla hjärta nu när han som faktiskt har mitt hjärta är så långt borta från mig! Saknar min Mathias som attans! Behöver en kram av dig just nu! Jag kunde inte längta mer efter dig baby! Tänk nästa gång jag får krama om dig, då vet jag inte om jag någonsin vågar släppa!

Nej, nu ska jag krypa ned i sängen intill flickan min! Och i morgon ska jag till sunnersta! Skoj skoj.

GOD NATT

Spyor på GUC

Wow, jag hatar verkligen Fotografisk Bild A. Blä, spya, usch! Tycker inte om skolan längre och tycker verkligen inte om att vara hemma. Allt packar ihop sig känns det som. Svenska i morrn och jag vet att jag inte klarade samhällsprovet som jag hade tidigare idag. Klar efter knappt 15 minuter, vilken inte bådar gott. Ont i magen har jag också, så som sagt: Allt packar ihop sig.
Men skit sak samma, jag bryr mig inte. Går jag in i väggen så går jag in i väggen. LINDA WAHLQVIST HATAR GUC!

RSS 2.0