Farsgubben!

Idag fyller min gamla farsgubbe 49! Vi firade med för mycket bakelser vilket resulterade i illamående. Nu dämpar jag mitt illamående med chips av den starka varianten. För efter i morgon är det slut med allt sånt! Inga bakelser, chips, godis och andra snacks. Ingen läsk heller. För då ska jag börja gå i stället. Ska få motion och vara duktig och så ska jag aldrig röra en cancerpinne igen!  Ska nog sluta med det mesta... Måste bli en bättre människa! :D

I morgon är det nyår... och jag ser faktiskt inte fram emot det. Är för sjuk för det. Aj min hals!

Ska nog kolla på batman nu... har inget bättre för mej!

Hej då(på tyska)!

LINDA

Skrapan

Så nu sitter jag här... I Skrapan och njuter av utsikten. För en jäkla utsikt är det, 17 våningar upp i luften. Själva skrapan är 81 meter hög och lägenheterna är ganska schyssta.


Nu chattar jag lite med Eva och så... Har inte mycket bättre för mig för pensionärena som jag besöker har gått och lagt sig redan. Ja eller de sov för en timme sen!
I morrn ska jag till Landet igen. Kul. Jag borde kanske leta reda på någon rik nollåtta som vill köpa en lägenhet till mig här i Sthlm? Borde bli bra tror jag....
Fast nej.. Jag vill inte ha en sån, en 08. Jag vill ha en annan, en som jag inte kan få.

Livet går vidare mina vänner... Och nu ska jag ägna mig lite åt Facebook!

See ya! Och juste, om någon har några roliga planer för nyår, let me know. Jag vill veta allt!

LINDA

I'm alive!

Nu sitter jag här igen..Har lånat värdfolkets dator för att skriva lite! Har precis kollat färdigt på STARDUST och ska nog sova snart tror jag, är nog bäst så. Har druckigt lite för mycketvatten idag så jag kommer nog att få kila på toa ett par gånger, det är synd om mig! ;P

Nej, nuska jag  gå till sängs. Ville bara skriva så att ni inte trodde att tunnelbanan tagit livet av mig ;)

Good night and good luck!

LINDA

Next stop: Nollåttaland!

Jag är lite förvirrad och ledsen...

... sa att min vän måste ha en ålderskris bara för att hon tycker om att vara med mig... Måste man ha en sådan för att tycka om mig? Eller ?! .

Saknar er redan! Skicka massa sms och ring mig medans jag är borta! :)

LINDA


Sovdags snart!

Detta inlägg skriver jag bara för att en del människor i mitt liv gör mig så glad! Nu när jag är väldigt nere i mörkret är det en ljusglimt att få chatta med min vän E på Facebook. Ja för hon är inte bara min exsvärmor utan en väldigt go' vän till mig! Jag trodde aldrig att jag skulle få en vän som var i samma ålder som min mor, men det fick jag! Och jag kunde inte vara lyckligare för det. I hennes dotter har jag också funnit en vän. Och det värmer mitt lilla hjärta. E och J ni är så fina och jag kan prata med er så lätt!


Fröken Öhlén, detta är till dig. När du och jag träffades så var du den första som ville bli vän med mig i vår "nya" klass och det gjorde mig så glad! Ditt samtal ikväll var så vänligt och du gjorde mig muntrare. Gumman, fan jag älskar dig! :)


Nog från mig nu! Kommentera mera! :)

LINDA

Tårar...

Jag är lite halv just nu... Jag känner mig liksom bedövad och lite trött. Tårarna är svåra att hålla tillbaka just nu. Jag har insett att det är när jag är ensam som det känns mest svårt. Jag tycker inte om att vara ensam längre. Min andra familj i Öregrund fick mig att inse att om man är ensam så blir man inte gladare, tvärtom. Nu vet jag inte om jag kommer att få träffa dem någe mer och det gör så ont. Jäklar där kom tårarna... Suddigt att skriva detta. Min värsta mardröm blev sann och jag är ensam igen. Jag vet att detta är det mest deprimerande inlägg jag någonsin skrivit, men jag är så förtvivlad. Jag önskar att allt bara ska vara en mardröm. Jag önskar att denna vecka aldrig hänt. För det har varit en svår vecka.

Men det är ingen dröm... Detta är sanningen. Jag är ensam igen, jag är bruten igen. Och jag saknar er!

Nu ska jag sova eller försöka läsa en bok, för skriva kan jag inte mer. Mina tårar rinner ned för kinderna och jag är för ledsen nu. Jag vill inte förlora kontakten med er, men jag är så jäkla rädd att det blir så.

Ni i Öregrund är i mitt hjärta... Och kanske finns jag i era?

LINDA </3

Hey ho let's go!

Jaha... Here we go again!
Jimmie har dumpat mig... Igen. Via SMS. Och jag tänker skriva om det! Jag tänker inte sticka under stol med att han har krossat mitt hjärta totalt, att han har mooooosat mitt självförtroende. Och ska jag vara ärlig?
Det som snurrar runt i  mitt huvud är : Fejkade han hela julhelgen? Var kyssarna på låtsas, var kramarna på låtsas? Och hur var det med de där orden? "Jag älskar dig." Är det enkelt att ljuga...?

Gud så bitter jag låter, men det är jag inte. Jag borde ha förutsett detta, men jag ville bara vara... lycklig. Haha, ironiskt.
Men jag ska vara ärlig igen: Det spelar ingen roll hur mycket han har sårat mig, för jag älskar honom ändå. Det kan inget ändra på. Han kommer alltid ha en bit av mitt hjärta. För längst in så är han en fin kille och en dag kanske vi han ha en fungerande relation. Som vänner troligtvis då.

I morgon åker jag bort... And I don't know when I'll be back again!



Vill bara säga detta till Eva och Esbjörn: Ni är så fantastiska och jag älskar er väldigt mycket, det kommer jag alltd att göra! :) <3

Aldrig mer julmat tack!

Ah, julen börjar lida mot sitt slut! Och jag kan verkligen inte klaga! Julmat på julafton, julmat på juldagen, julmat idag! Jag svimmar!
Men gårdagen var trevlig måste jag säga. Började dagen med gröt med hela familjen. Sedan började jag fixa till mig för att åka till Öregrund. Kärleken kom och hämtade mig och vi åkte mot hemmet. Ju närmare jag kom desto lugnare blev jag. Vi väntade in svägerskan vid bussen och kanske försökte köra över henne... I'm not telling! Och så var vi hemma. Och det kändes så fint igen. Det enda jag tänkte var :"It feels good to be home" Lugnet var där igen, jag kunde vara mig själv igen. Sedan så fick kärleken sin present och jag tror att han blev glad. Eller jag hoppas!

Sedan åkte vi hem till svärfars mor och åt julmiddag med släkten. Tomten kikade förbi med klappar och jag fick utan tvekan kvällens bästa julklapp! Juste, SKUMTOMTAR! Mohahahaha! Kvällens minus var huvudvärken som har en förmåga att kika fram när jag inte alls vill det!

Idag så var vi tillbaka till svärfars mor och åt upp resterna från igår. Jag måste säga det, julmat i tre dagar kan nästan ta livet av en människa! Men min fråga är: Vad kallades det när man åt upp resterna? Jag har totalt glömt vad det heter! Svärmor och svärfar, hjälp mig! :)

Men det har varit ett par fina dagar och jag ser fram emot i morgon då kanske min kärlek skulle komma hem till mig! För annars åker jag hem till Öregrund igen! :) Kan inte vara utan de fina människorna där! <3

Kram på er mina kära

LINDA

God Jul!

Idag är det julafton!
Och jag har fått flera roliga presenter! Och vet ni vad den bästa var? Jo, jag fick träffa min Kärlek, och han sa ett par saker som gjorde mig glad! Men alla andra saker var fina.
Min storebror är sjuk, han gav mig en film med Sean Connery, Medicinmannen! Han dyrkar Mr. Connery, så då vill han att jag också ska göra det. Och så fick jag sängkläder och nya Batmanfilmen av honom.
Jag fick olika sorters kläder och ett busskort av mamma och pappa,
av syrran fick jag smink och en väska.
Lillebror gav mig en sminkväska.
Av min pojkvän fick jag ett finfint linne! Ja och DCtröjan som jag fick förr var nog också en julklapp om jag inte misstar mig.
Och av mina käraste svärföräldrar fick jag en urgullig bok!

Tack alla för era fina presenter! Ni finns i mitt hjärta!

Ursäkta alla stavfel och grejer, men jag är så trött och min rygg tar livet av mig!

Så god natt! I morgon ska jag till Kärleken och fira jul där!

LINDA

Utkast: En del ...

En del människor gör mig väldigt glad, trots att mitt humör inte är på topp just nu. Men jag tänker inte sitta och ömka mig själv.
För det fick jag nog av förra julen, på grund av alla incidenter som tog hårt på mig fysyskt och psykiskt. Denna incident som nu har skett är inte så negativ, för den kommer ändå ha en fantastiskt lösning. Jag kan inte vara olycklig, för bara för att jag kanske förlorar en pojkvän får jag ändå ha kvar en fantastisk vän. Fast om jag fick välja så hade jag kvar pojkvännen, för då får jag både och! Kan jag kanske äta kakan och ha den kvar? Ja jag är ha-galen och ni är 0 % intresserande. Förlåt igen! Jag är en mästare på att be om ursäkt har jag kommit på! Hmm....

Jaja, nu är det julafton. Blir väl intressant, som alltid.

Damn, saknar dej J

LINDA


Till mina kära...

Detta inlägg är till min andra familj som jag hade ett tag. Det var de bästa månaderna i mitt liv!
Svärmor, svärfar, även om ni inte är det för mig på riktigt längre så kommer ni ändå vara det i mitt hjärta!

Idag har jag bakat och gjort köttbullar! Vi är duktiga här i skogen! Här i Strömsbrooooo menar jag så klart ;D

Nej nu får det vara nog, jag borde kanske klä granen nu? Vad tycker folk om det?

Men God Jul på er alla!

LINDA

RSS 2.0